Minőséget képviselünk

- Természetesen az egészségért

Cégünk 2016 tavaszán találkozott először a Herbapol Fehér eperfa tablettájával, és azóta mennyi minden történt! A kínálatunk teákkal, kapszulákkal, változatos étrendkiegészítőkkel bővült.

Küldetésünk, hogy lengyel partnerünkkel együttműködve olyan étrendkiegészítőket forgalmazzunk, amelyek 100% természetes alkotóelemeikkel és hatóanyagaikkal eredményesen tudják javítani a vásárlóink közérzetét. A termékeink körét jelenleg nem tervezzük bővíteni, azonban a meglévő kínálattal szeretnénk minél profibb munkát végezni.

Igyekszünk válaszolni minden felmerülő kérdésre, és – szakértőkkel konzultálva – olyan tájékoztató anyagokat készíteni, amelyek (nem csak) a cukorbetegek mindennapjait tudják jobbá, szebbé, kellemesebbé tenni.

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az online kereskedelemben

Cégcsoportunk 2005 óta van jelen különböző az internetes kereskedelem különböző területein.

Profi ügyfélszolgálatunk mindig készséggel fogadja a hívásait

De nem csak a hívásokat, mert a kollégáink válaszolnak az email, illetve a Facebook üzenetekre is, Ezeken a csatornákon nem csak a rendeléseit adhatja le és kérhet róla információt, hanem a forgalmazott termékről is tudunk felvilágosítást adni, és készséggel állunk a rendelkezésére bármilyen kérdés esetén.

Elhivatottak vagyunk a fejlődés iránt

Ezért folyamatosan azon dolgozunk, hogy a vásárlóink a lehető legtöbb információt megkapják mind a termékekről, mind pedig a vásárlásukról. Illetve azon is dolgozunk, hogy a vásárlási folyamatokat a lehető legegyszerűbbé tegyük.

Nyitottak vagyunk az újdonságokra

Ezért minden ötletet szívesen fogadunk, és alaposan megfontoljuk őket. Bár közhely, de számunkra valóban a vevők az elsők.

És a legfontosabb, hogy hiszünk a termékeinkben, hiszen annyi pozitív visszajelzést kapunk a vásárlóinktól!

A csapatunk jelenleg 3 főből áll.

Ádám, csapatunk “legfiatalabb” tagja 2018. júliusában csatlakozott hozzánk, és elmondása szerint azonnal beleszeretett a Fehér eperfa tablettába. Ádám gyerekkora óta sportol, és egy kamaszkori bőrprobléma miatt több mint 8 éve fordít nagy figyelmet az egészségtudatos táplálkozására. Csatlakozása után azonnal utána olvasott a fehér eperfa levél jótékony hatásainak, elolvasta a vásárlói véleményeket is, majd pedig személyesen is beszélt olyan vásárlókkal, akiknek alapjaiban változtatta meg az életét a fehér eperfa levél. Már akkor tudta, hogy jó helyre került, és sokáig szeretne azon dolgozni, hogy a lehető legtöbb ember számára elérhető legyen a termék. Ádám jelenleg a csapat operatív vezetője, azaz az ő feladatai közé tartozik a stratégiai tervezés és megvalósítás, a marketing- és értékesítési terv tervezés és megvalósítás, illetve ő kezeli a Facebook oldalunkat és ő válaszol az ott bejövő üzenetekre is.

Az ügyfélszolgálatot két személy erősíti, Enikő és Sándor.

Enikő 1,5 éve a csapat tagja, ismerősei, rokonai között több cukorbeteg is van, ők is rendszeresen használják a tablettát, láthatóan jó eredményekkel. Kedves hangjával, segítőkész hozzáállásával és rendkívüli probléma megoldó képességével szeretettel várja az Ön hívásait is.

Sándor pedig azért szuper munkatárs, mert rendkívül ember központú, mindig szeretne segíteni az embertársain, és véleménye szerint a Fehér eperfa tabletta és a vele kapcsolatos ügyek intézése egy remek  lehetőség arra, hogy ezt megtegye.

2016.07.27-én érkezett be az első megrendelés, azóta több, mint 2300 alkalommal rendeltek a kizárólag nálunk forgalmazott Herbapol termékek közül. Jelenleg 182 vásárlónk használja rendszeresen a Fehér eperfa tablettát vagy a Diabetocaps kapszulát.

Íme a történetünk, időrendi sorrendben:

  • 2016.07.27 – beérkezik az első megrendelés
  • 2017. november – átlépjük az 1000 megrendelést
  • 2018. április – csapatunk meghívott vendégként részt vesz az Egészség Expon
  • 2018. május – szerepelünk az RTL Klub Édesítő c. műsorában
  • 2018. szeptember – megújul a webshopunk
  • 2018. október – átlépjük a 2000 megrendelést
  • 2018. október – Facebook oldalunk követői meghaladják az 1000 főt
  • 2019. január – bevezetjük a Törzsvásárlói csomagokat

Amennyiben érdekes lehet Ön és cége számára a Fehér eperfa tabletta, vagy bármelyik egyéb termékünk értékesítése, az alábbi linken tud letölteni egy viszonteladói szerződést:

Banknote Kft. viszonteladói szerződés minta

Kérdés esetén kérem keresse a partnerkapcsolatokért felelős munkatársunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kiss Ádám
Tel.: 06709475654
Email: adam.kiss@fehereperfa.hu

Ha bármilyen kérdése van akár a termékekkel, akár a technikai információkkal (szállítás, fizetés stb.) kapcsolatban, kérem keressen minket az ezen az oldalon található elérhetőségek valamelyikén:

Fehereperfa.hu Webáruház Ügyfélszolgálati iroda elérhetőségei

Ha úgy érzi, hogy szeretne velünk rendszeres kommunikálni, akkor kérem adja meg a keresztnevét és email címét, hogy továbbra is kapcsolatban tudjunk maradni.

Ne aggódjon, email címét megfelelően kezeljük és tároljuk, azt nem adjuk ki harmadik félnek, és nem is férhetnek hozzá. Sosem fogunk Önnek kéretlen levelet küldeni, mert mi sem szeretjük. Adatvédelmi szabályzatunkat ezen a hivatkozáson keresztül érheti el.