Siessen, ez az ajánlat már nem él sokáig!

  • 00Óra
  • 00Perc
  • 00Másodperc

A FEHEREPERFA.HU WEBÁRUHÁZ AJÁNLATA

LEGYEN ÖNÉ EZ A 2.670 Ft ÉRTÉKŰ TEA CSOMAG 1.335 FT-ÉRT!

Kéri az 1.335 Ft-os tea csomagját?

A csomag tartalma:

  • Fehér babhéj és fehér eperfa tea (20 filter)
  • Fehér eperfa levél tea (20 filter)
  • Fehér eperfa levél és fahéj tea (20 filter)
kizarolagos forgalmazo kicsi2

Legyen Öné a Herbapol teacsomag 1.335 Ft-ért!

  • A fehér babhéj hólyag- és veseeredetű panaszok esetén csökkentheti a tüneteket, javíthatja az általános közérzetet. Közepesen erős vízhajtó hatása révén vesehomok és vesekő kialakulásának megelőzésére, ezen kívül időskori cukorbetegség kezelésére is alkalmas lehet. (naturszertar.hu)
  • A fehér eperfa levelet megszárítva natúr teaként vagy teakeverékekbe használhatjuk. Cukorbajban (diabetes) szenvedőknek ajánlott. (egeszsegtukor.hu)
  • A fahéjban található aldehid segíthet a vércukorszint optimalizálásában. A kutatók megfigyelték, hogy a fahéj hatására csökkenhet az éhgyomri vércukorszint, javulhat a szervezet inzulinválasza olyannyira, hogy rendszeres fogyasztása a diabéteszben szenvedők számára is segítség lehet. (cleaneating.hu)

Mi az a Fehér eperfa és milyen jótékony hatásai lehetnek?

A kutatók a következőképp írják le a fehér eper működését: a fehér eper a szénhidrátot és az összetett cukrot ún. „egyszerű cukor”-rá alakítja, amit a szervezet könnyebben tud hasznosítani. Ez az egyszerű folyamat a kutatások szerint a következőképp zajlik: a fehér eper hatóanyaga megakadályozza annak a két enzimnek a működését, melyek a keményítő és az étkezési cukrok lebontásáért és felszívódásáért felelősek (amiláz, alpha-glükozidáz).

Lényegében csökkenti a glükóz felszívódását az által, hogy elősegíti a poliszachariodok egyszerű cukorra való lebontását. Ez pedig csökkenti a vércukor szintet.

Legyen teázás közben is jótékony hatással a szervezetére

Olvassa el vásárlóink véleményét a teákról...

100% természetesség csupán 1.335 Ft-ért!

Miért adjuk féláron a Herbapol teákat? Azért, mert az utóbbi fél évben nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a fehér eperfa levél jótékony hatásairól, és azt szeretnénk, hogy még az is ki tudja próbálni, aki eddig esetleg sokallta az árát. Ki tudja, lehet, hogy épp az Ön mindennapjait könnyíti meg a tea rendszeres fogyasztása…

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon!

Kérdése van?

Hívjon minket a 06 1 445 0940 -es telefonszámon,

vagy írjon emailt az info@fehereperfa.hu címre!

Minden jog fenntartva © 2019 Fehereperfa.hu