Divatos diétás pirulák

Divatos diétás pirulák – most fordítottunk az amerikai cikkből

https://www.populardietpills.net/white-mulberry-leaf/

“Érdekes növényi termék ami lassan népszérűsödik a súlycsökkentő iparban – a fehér eper. Több tucatnyi fejlett kutatás és tanulmány foglalkozik azzal, hogy a fehér eperfa levél milyen előnyös hatásokkal rendelkezik az emberi szervezet számára.  Ennek a gyógynövénynek a legérdekesebb egészségügyi jellemzője, hogy képes csökkenteni a cukor és a szénhidrátok hatását az étrendben, ami természetes fogyást eredményez. Olvassa el és tanulja meg, mi a fehér eper levél, és hogyan segíthet a fogyásban.

Mi a fehér eper levél? A fehér eper levél  egy étrend-kiegészítő. Mint már korábban említettük, klinikailag bizonyított tény, hogy a fehéreperlevél hatóanyaga előnyös az általános egészségre, különösen a magas vércukor kezelésére és a fogyásra. Tehát mi a fehér eper? A fehér eper egy olyan levélfajta, amely Kínából származik és az Egyesült Államokban a gyarmati időkben vált honossá. Ez a levél gyógynövény már több tucat néven ismert, amelyek közé tartozik a kínai fehér eperfa, chi sang, általános eperfa, Egyiptomi Eper, mon tea és még sok más.

A leveleket általában gyógyászati ​​célokra használják, míg a gyümölcsöket élelmiszerként. Néhány ismert egészségügyi előnye:

 • Cukorbetegség kezelés támogatása
 • Csökkenti a koleszterinszintet
 • Csökkenti a magas vérnyomást
 • Kezeli a gyakori hidegérzetet
 • Izom- és ízületi fájdalomcsillapító
 • Segít a székrekedés kezelésében
 • Segít a haj hullás kezelésében és a haj korai szürkületében
 • A fogyás szempontjából hatékony

De ennek a gyógynövénynek a legjelentősebb egészségügyi tulajdonsága a pozitív reakció a 2-es típusú cukorbetegségre. A szakértők azt állítják, hogy olyan fehérjét tartalmaz, amely hasonlóan működik a betegségben szedett gyógyszerekhez. Úgy működik, hogy csökkenti a bélben lévő cukrok lebomlási folyamatát, ami lassú felszívódást eredményez a vérben. Ez segít a szervezetnek fenntartani az egészséges vércukorszintet.

A fehér eperfa levél súlycsökkentő hatását tabletta formába sűrítették, hogy hatékony módszert biztosítsanak a cukor blokkolására, ami szintén biztonságos és természetes fogyáshoz vezet. Ez valóban egy új módja a fogyásnak, amely forradalmasítja az egészségügyi ágazatot.”

Eredeti szöveg:

This product is based on an advanced research conducted by dozens of studies that provides beneficial proof of white mulberry leaf to humans. The most interesting health feature of this herb is its ability to reduce the impact of sugar and carbohydrates in your diet, leading to a natural weight loss effect.

Read on and learn what is White Mulberry Leaf and how it can truly help you lose weight.

What is White Mulberry Leaf?

White Mulberry Leaf is a dietary supplement and the first white mulberry brand that came out of Evolution Slimming brand. As aforementioned earlier, white mulberry is a clinically proven herb that is beneficial for overall health, especially to sugar management and weight loss.

So what is white mulberry? White mulberry is a type of leaf that originated in China and was introduced in the United States in colonial times. This leaf herb has dozens of names that include Chinese white mulberry, chi sang, common mulberry, Egyptian Mulberry, mon tea and many others.

The leaves are commonly used for medicinal purposes while the fruit can be used for food. Some of its known health benefits includes the following:

 • Diabetes treatment support
 • Lowers cholesterol levels
 • Lowers high blood pressure
 • Treats common cold
 • Muscle and joint pain relief
 • Helps treat constipation
 • Helps treat hair loss and premature graying of hair
 • Effective for weight loss

But the most significant health property of this herb is its positive reactions to type 2 diabetes. Experts say that there are potent chemicals in white mulberry that works similarly to some medicines used for this disease. It works by reducing the breakdown process of sugars in the gut, which results to slow absorption into the blood. This will help the body to maintain a healthy blood sugar levels.

The weight loss benefit of white mulberry leaf are captured in capsule form to produce an effective method of blocking sugar, which also results to safe and natural weight loss. This is truly a new way of losing weight which revolutionize the health industry